Löfven är stabil – och roligare än Reinfeldt?

I Agenda 12 feb bekräftades det som nog de flesta anat: att Löfven är betydligt stabilare än sin företrädare Juholt.

Om han – till skillnad från Fredrik Reinfeldt – kan vara humoristisk i TV, det återstår att se. I Agenda fick Löfven inte chansen att ge prov på sin eventuella humor. Att skämta i TV kan dessutom vara riskabelt – missförståndarna väntar alltid på sin chans. Kanske är det därför Reinfeldt alltid har säkerhetsbältet på.

Förhoppningsvis visar sig Löfven vara mer underhållande än Reinfeldt – annars blir det för tråkigt.

Löfven är inte alls så retorisk som Göran Persson och det kan nog vara bra för S – även om jag (som inte är socialdemokrat) gillade Perssons retorik.

Den nye S-ledaren är inte heller alls så känslosam som Mona Sahlin, men det kan man väl inte begära. Fortfarande anser jag att det hade varit bäst för S om Sahlin hade fått fortsätta. Hon har det som i nordamerikanska kampanjer kallas ”the human touch”.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.