Gemensam budget där men inte här

Det är klokt av Miljöpartiet i riksdagen att lägga gemensam budget med S och V. Det är en logisk uppföljning av de goda överenskommelser som de rödgröna träffade före valet. Men sen måste det vara slut. Alla tre partier förlorade på att gå fram gemensamt i valet 2010. Det bör inte upprepas 2014. Blockpolitiken gynnar  partier av typ SD.

  I Stockholms kommun och landsting  (där jag befinner mig) finns det ingen anledning att lägga en gemensam budget eftersom man inte gjorde det inför 2010 och antalet överenskommelser är begränsade, framför allt i stadshuset.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gemensam budget där men inte här

  1. Pierre Ringborg skriver:

    >Profilera er det vinner ni på!

  2. resilientareflexioner skriver:

    >Intressant att höra hur du resonerar. Det diskuteras säkerligen mycket om detta i miljöpartiet över hela landet.

Kommentarer är stängda.