>Dödsmaskin på väg

>

Att vara rik och innehavare av Merca som kostar närmare 2 miljoner – det ger förstås inte någon rätt att bete sig hur som helst.
  Men det trodde tydligen svensken som utanför schweiziska Freiburg körde i 290 km i timmen. Böterna kan ev. bli högre än vad bilen kostar. Tur i alla fall att ingen skadades eller dödades i den galna framfarten.
  Den  här märkliga händelsen väcker en del frågor. Exempelvis dessa:  Vad får den där föraren,  som rimligen måste vara både rik och framgångsrik,  att bete sig så?  Varför tar han sådana risker? Har han ingen familj/släktingar eller vänner  som skulle bli ledsna om han körde ihjäl sig? Hur resonerar han om sitt ansvar gentemot andra, inklusive andra trafikanter.
  Jag måste medge att jag blir nyfiken. Vem är han egentligen?
  Kanske är en sådan fartdåre värd en doktorsavhandling.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.